Oddsavisen.com
Don't Miss

Jonas Gahr Støre gjør tidenes politiske pokerbløff – Kan han få KRF til å kaste en vinnende hånd?

HENT DINE 25 FREE SPINS

Jonas Gahr Støre – en politisk pokerspiller

Jonas Gahr Støre er sannsynligvis norges aller beste politiker. Hans karriere er en oppvisning i strategisk kløkt og måten han nå bruker kristenfolket som brekkjern er rett å slett et av tidenes beste spill for å bruke litt pokersjargong.

Mange av dere er ikke kjent med Jonas så her kommer en liten gjennomgang:

Utdannelse

Han var først elev ved Slemdal skole 1967–1973 og Ris ungdomsskole 1973–1976. Etter examen artium ved Berg videregående skole i Oslo i 1979 gjennomgikk han Befalsskolen for Marinen, og tok deretter videre utdannelse ved Sjøkrigsskolen i Bergen 1979–1981.[2] Støre oppnådde graden fenrik i Sjøforsvaret. Han tok utdannelse som statsviter med spesialisering i historie og sosialøkonomi ved Institut d’études politiques de Paris i Frankrike 1981–1985

Karriere

Som nyutdannet statsviter fikk han i 1986 en forskerstilling ved Harvard Law School i USA. Deretter jobbet han som forsker vedBedriftsøkonomisk Institutt 1986–1989, hvor han ble involvert i foresightprosjektet Scenarier 2000.Han ble ansatt som spesialrådgiver ved Statsministerens kontor etter initiativ fra Eldrid Nordbø i 1989.Som spesialrådgiver deltok han aktivt i forhandlingene og utformingen av EØS-avtalen i begynnelsen av 1990-årene, og var også tilhenger av fullt norsk medlemskap iEF. I 1995 ble han utnevnt til ekspedisjonssjef for internasjonale saker samme sted, før han fungerte som eksekutivdirektør (stabssjef) ved Gro Harlem Brundtlands kontor i Verdens helseorganisasjon 1998–2000. Han jobbet således for statsministrene Gro Harlem Brundtland, Jan P. Syse, Thorbjørn Jagland og Kjell Magne Bondevik.

Konklusjon

Jonas Gahr Støre har profilen til en erketypisk Høyre-mann. Hva gjør han i AP? Enten er han forvirret eller så er han så kynisk at han tidlig forsto at sjansen til å påvirke var større i landets største parti, Arbeiderpartiet. Eller er han kanskje idealist?

Døm selv etter en kikk på videoen under:

(Jonas Gahr Støre ser ut til å psykopatiske trekk. Dette passer inn i profilbildet Oddsavisens eksperter har kommet frem til etter vårt analyse. Vi mener at at her bør styret på Dikemark ta frem de hvite frakkene og en tvangstrøye før denne mannen ødelegger kristenfolket totalt. Kristenfolket har nok problemer etter at prest Kjell Magne Bondevik ikke klarte å holde seg i skinnet som statsminister og fikk en såkalt “lausunge”. Det er ekstremt kynisk av Støre og nå sette KRF i samvittighetsfella og utnytte deres nestekjærlighet for egen politikk profitt)

Her er Støres sleipe triks for å lure KRF

De siste ukene har AP startet flørteprosessen med landets mest forvirrede parti, KRF. Landets klart mest feminine partileder uansett kjønn, Knut Arild Hareide, fremstår som en unggutt i seksuell identitetskrise i prosessen og uttrykket “Å snu kappa etter vinden” har vel sjeldent eller aldri vært mer dekkende. Dette er triskene Støre har brukt sålangt i sin kyniske forførerstrategi mot KRF. I kjent overgriperånd som Arbeiderpartiet er blitt så kjent for de siste årene så er han nå på vei til å gi KRF et “offer they cant refuse”. Dette er politikk på sitt aller aller beste.

rune

(Rune Øygård er en av få AP politikere som har blitt buret inne etter overgrep de siste årene. Han er en av mange i partiet som har et godt øye til den oppvoksende garde her i landet)

Spillepolitikk – Moralsk korstog AP og KRF – Her får Støre med KRF på å stikke judaskniven i ryggen på sine regjeringspartnere. Les mer om hvordan Jens Stoltenbergs bestekompis Kjetil Try sitter som vinner i norsk pengespillspolitikk. Visse du forøvrig at han har stått bak reklamekampanjene til AP siden slutten av 80 tallet? Artikkel: Spillekongen Kjetil Try

Innvandringspolitikk – 10000 syriere – Her utnytter Støre kristenfolkets nestekjærlighet. De kan ikke si nei til folk som lider. Men ved å støtte AP her vil samtidig KRF sprenge regjeringssamarbeidet. Dette er et forslag Støre selv vet at aldri vil bli godkjent. UD flommer over av saker og vi har hverken plasser på asylmottak eller kapasitet til å ta disse imot. Dette er kun et politisk forslag for å skape problem for regjeringen. Støre skyver altså noen av verdens fattigste barn foran seg for å komme til makt. Det hele blir jo ekstra håpløst når vi har sendt ut en rekke barn som har levd hele livet sitt i Norge, samtidig som Støre kommer med dette fantasiforslaget.

good

(Denne mannen kommer garantert ikke til å gå med forslaget til Støre om 10000 nye syriere til Norge. Kanskje blir det “Good Journey” til FRP og sayanora til regjeringen isteden når kruttrøyken har lagt seg?)

Mange lurer på hva som blir det neste og den avgjørende spikeren i kista. Hva med sexloven? FRP og Høyre lovte landets horekunder at VI skulle bli kvitt den lattelige loven som tilogmed Amnesty angriper om dagen. Artikkel: Amnesty angriper sexlov

KRF vil selvsagt ikke endre på sexloven av de samme moralske årsaker som de tar AP sin rygg på både spill og innvandringspolitikk.  Hvem ofres? Kåte norske menn som er lei av feite kjerringer med to melsekker på overkroppen og frekke i kjeften og jentene som jobber i bransjen. Vinnerne? Norsk feministbevegelse og menneskesmuglere. Ja, og Støre da.

For de av dere som levert i et midlertidig sexfengsel så foreslår vi at dere tar en titt på Runkemaskinen til Vegard Johanessen fra Ski. Den mannen er en helt og personen som har gjort mest for norske menns sexliv siden sexloven ble iverksatt 1 januar 2009.

vegard1

 

(Vegard Johanessen. Mannen bak RUNKEMASKINEN)

Oddsavisen syner ned Støre og ber han slenge judasmyntene tilbake i statskassa

Jonas Gahr Støre var mannen som lurte oss nordmenn inn i EØS etter at vi sa NEI til EU. Etter det var han borte fra norsk politikk i en årrekke før han plutselig dukket opp igjen 12-13 år senere. Hvorfor? Vel, ikke mye å lure på. Norge skal nå inn i det transatlantiske samarbeidet, noe som kommer til å få enorme konsekvenser for norsk økonomi og ikke minst for norske borgere. Det er derfor Støre nå pusher på for å overta makten. Ingenting skal overlates til tilfeldighetene. Arbeiderpartiets elite har ikke mistet interessen for internasjonale toppjobber og de har ingen problem med å selge ut folket for å oppnå sine mål. Jonas Gahr Støre er en judas i norsk politikk, og en fare for vår nasjonale sikkerhet og vår økonomi. Det er Oddsavisens ærlige vurdering.

ttip

Støres egen forklaring på at han valgte Arbeiderpartiet?

Det oppstod visstnok som student i Frankrike da han betraktet forskjellene i sosiale og økonomiske spenninger mellom det norske og det franske samfunnet. Det er jo da ganske merkelig at han søkte på jobb som politisk rådgiver for Høyre i 1988?

11212440_10152929295951245_1808268460_n

(Støre vil selge oss ut. Han kommer fra en familie hvor krigsprofittering har vært regelen og ikke unntaket. Visste du at hans bestefar Jonas Henry Paulsen Støre var  administrerende direktør 1926–1953 i Norsk Sprængstofindustri?)

HENT DINE 25 FREE SPINS

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress