Oddsavisen.com
Don't Miss

Johnny Lodden vant skattesaken

Lodden123

Endelig en gledens dag for norske pokerspillere. Johnny Lodden vant skattesaken og er fornøyd med tingenes tilstand.

Fra Johnnys egen facebookside:

“Fikk en beskjed som jeg var relativt fornøyd med her i London under dag 2!

Ligningen min blir opphevet. Uten føringer, men med sterk kritikk av dommeren mot Skatteetaten om at de har sviktet. Jeg fikk ikke medhold i skattefrie tippegevinster, men igjen totalt sett er dette en dom som er noe av det bedre jeg kunne håpet på. Nå venter 1 mnd i spenning for å få vite om Skatt Nord anker. Takk for all pepp underveis!

Så får vi håpe at de kan rette opp i sine feil nå!!”

Retten sa:

«Etter rettens syn har han godtgjort at det foreligger feil i de faktiske premissene for skattevedtaket, og at dette har virket inn på vedtakets resultat i en slik grad at det må lede til ugyldighet» skriver Oslo tingrett i dommen.

Oddsavisen gratulerer både Lodden og andre nordmenn i samme situasjon. Dette viser at det nytter og kjempe mot staten og deres grovt urettferdige skattemodell på pokerspill.

Vi finner det også veldig interessant at Johnny Lodden blir skattet for spill på odds, da loven er soleklar på dette punktet. Oddsgevinster skal være skattefrie. Vi kommer tilbake med kommentarer fra Johnny når han er ferdig med og slakte motstanden i London.

 

skattnord

 

(Skatt nord. Stille i fjøset i dag?)

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress