Oddsavisen.com
Don't Miss

Hvorfor får jeg ikke bongene mine Rikstoto?

Oddsavisen har etterhvert blitt et talerør for folk innenfor travsporten etter at vi har satt lys på en rekke kritikkverdige forhold innenfor travsporten.  Vi blir til stadighet kontaktet av lesere som ikke føler de når frem via andre kanaler. I dag ble vi kontaktet av en person som vil være anonym. Grunnen til dette er at personen er medeier i flere hester og ikke vil få negativ blest rundt navnet sitt. Eller som han selv sa til oss. “Værsåsnill, bare ikke nevn navnet mitt. Jeg orker ikke at folk skal hviske og tiske hver gang jeg kommer inn porten på Bjerke eller på en av de andre østlandsbanene”.

karl

(Anonyme “Karl” synes det er utrolig rart at nesten halvparten av spillene han har spilt via Travfakta hos eksperten har blitt “borte”)

Her er “Karls” historie:

I år har “Karl” fulgt sin favoritt-ekspert Øyvind Grøstad via Rikstoto sine sider og kjøpt utelukkende systemer via Travfakta. Han har totalt levert spill 10 ganger i år. “Karl” spiller hardt når han først satser.

Han har satt 9 spill i år via sin favoritt-ekspert hos eksperten, Øyvind Grøstad

4 ganger har spillene blitt “borte” i systemet og pengene satt tilbake på spillekonto like før start. Dette er enormt irriterende og er i strid med regelverket formelig tordner det fra “Karl” på telefonen.

Her er de 4 spillene som har blitt “borte” i systemet:

2 januar:

Grøs Monaco System 520 1 andel a 2 495 v65

3 januar:

Grøs store gullbong 1 andel a 2 873. V75

17 februar:
Grøs Monaco System 617 1 andel a 2 995,- V65
5. mai:
Grøs deilige Mysenlag 6. 1 andel a 832 V5

Hvorfor blir disse spillene borte? Kan noen fortelle “Karl” om det er Travfakta eller Rikstoto som saboterer?

 

Mer info om Travfakta og Øyvind Grøstad

Øyvind Grøstad: Øyvind Grøstad har tatt v75 jackpot to ganger. Ved begge anledninger var det mistanke om løpsfiksing.

Forus 1999 http://presse.no/pfu-sak/07999/  Frikjent

Momarken 2001: Rune Wiig feiler med gigafavoritten Spikeld fra 1 spor i siste avdeling. Det gikk også her rykter om løpsfiks da Spikeld gikk rett i galopp. Rikstoto har siden prøvd å sette slike favoritter utenom V75 finalen for å unngå at folk kan bli fristet på lignende måte.

grø

(Øyvind Grøstad i badekaret hvor han bruker sin helt spesielle teknikk for å finne vinnere. Grø er langtfra sprø og har satt seg til i karjolen med lukkede øyner og nyter livet. En tidligere Norgesmester i poker mener dette er mannen som kan redde travsporten. Les mer her: Grø må ut av skapet)

espen1

(Her ser vi Espen Edvardsen ved gjerdet. Etter dette løpet ble han mistenkt for travfiksing)

Espen Edvardsen:

Løpsfiksrykter: http://www.vg.no/sport/trav-galopp/travansatt-fjernes-fra-skjermen-frikjent-fra-loepsfiksing-med-kuskevenn/a/10095668/

Vi har også nylig hatt ute to andre artikler om Espen Edvardsen etter at pikant sak hvor han skulle lappe ned en av styremedlemmene i fanklubben til Morten Langli å traff montetalentet Siv Emilie Løvvold midt i hennes bildeskjønne ansikt.

Espen Edvardsen slår jenter              Espen Edvardsen skaffer advokat men Oddsavisen er ikke skvetne

 

pål

Pål Eilertsen:

Pål Eilertsen var daglig leder i Follo, som var laget som kom på alles lepper etter en enorm kampfiksingskandale under Pål Eilertsens ledelse. Pål Eilertsen var samarbeidsvillig i prosessen og en viktig brikke for å få fakta på bordet.

http://www.oblad.no/__H_per_jeg_er_ferdig_med_saken_n_-5-68-37983.html

Oddsavisen opplyser om at disse gutta selvsagt ikke er dømt for fiksing, men vi finner det likevel verdt å nevne at dette er et morsomt “hat-trick” for de som liker konspirasjonsteorier, men det har helt sikkert en naturlig forklaring dette her…

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress