Oddsavisen.com
Don't Miss

Hvem er muldvarpen i norsk poker?

Den store skandalen i Danmark hvor Peter Jepsen og en kompanjong skal ha svindlet til seg et ukjent millionbeløp fra pokerspillere er et nytt hardt slag for nettpokeren. For de som husker 10-12 år tilbake i tid så var det skandinaviske spillere som dominerte på highrollerbordene. Så hva skjedde egentlig?  Ble alle dårlige over natta? Eller ble man rett og slett svindlet av hackere?

Lodden123

(Johnny Lodden ble svindle av hackere. Men vi tviler på han er den eneste. Kanskje er det også nordmenn som har vært med på å svindle?)

En vi vet ble svindlet var Johnny Lodden. Han mistet hele bankrollen til et et svensk svindelsyndikat. Les mer om saken her

pool

(90 tallets svar på Martin Ødegaard, Runar Normann, er blant dem som sannsynligvis har blitt svindlet for store summer av hackere på nettet. Han lurer nok også på hvem som er den norske muldvarpen.Her er han på vei til og legge en av de halve kulene trygt ned i hjørnet)

Highroller miljøet i Norden har alltid vært veldig sosialt og det har vært mye fyll og fanteri innvolvert. Hvis en muldvarp ville infiltrere det norske pokermiljøet så hadde det vært like lett som å stjele sukkertøy fra småunger. Vi nordmenn er blant verdens mest naive folkeslag og vi tror godt om alle andre. Det er egentlig ganske utrolig at vi som er så langt fremme på strategi og analyse er så lettlurte.

horekunde

(Bård Hoksrud er et godt eksempel på en naiv nordmann. Den korpulente horekunden fra vestfold gikk rett i fella i Latvias hovedstad Riga for noen år siden og fikk masse medieomtale i ettertid)

Men grunnen til kan kanskje være at vi er opplært til å samarbeide og at vi forstår at det og stjele og lure folk går utover hele samfunnet og til slutt oss selv, og derfor har vi ikke den naturlige skepsisen som folk fra andre mer kyniske samfunn har?

strategi

(Magnus Carlsen er verdensmester i sjakk. Dette er et kroneksempel på at nordmenn er langt fremme på strategi og analyse. For de som har reist verden rundt så forstår de hva vi mener. Måten vi har bygd opp det norske samfunnet på er helt overlegent og savner sidestykke i verdenshistorien. Men problemet er at vi kanskje er for naive?)

Under nobelprisvurderingen fikk vi nok et eksemple på Norsk naivitet. En mexicansk student kom seg forbi sikkerhetssperringene og klarte og komme seg på scenen hvor han fikk stå i hele 11 sekunder før vaktene fjernet han. Taliban har en fatwa(stående drapsordre) ute på fredsprisvinner Malala og utfallet kunne blitt tragisk om det var de som hadde vært på Norgesbesøk istedenfor en mexicansk student.

jagland

(Torbjørn Jagland er mannen som for noen få år siden ga fredsprisen til Obama. Med fasit i hånd burde han kanskje heller vurdere sin stilling? Her avbildet med fredsprisvinner Malala som har en pris på hodet sitt. Og ved siden av har vi en mexicansk inntrenger som vil ha fokus på den håpløse situasjonen i Mexico hvor narkotika kriminalitet er i ferd med og lede landet inn i borgerkrig)

Norsk naivitet er faktisk helt i verdensklasse. Politi og sikkerhetstjeneste er helt på bærtur noe vi fikk nok et bevis på på fredag når Aftenposten kunne legge frem bevis for stortinget, statsministerbolig og slottet er overvåket av en ukjent fiende. Dette kom som julekvelden på kjerringa og som vanlig står vi helt uten spor og alt vi kan gjøre er å spekulere.

gummibåt

(Oisann, her ble vi stående fast gitt. Norsk sikkerhetspolitikk er på internasjonalt bånn nivå og hvis noen virkelig vil ta oss så sliter vi )

Norge står foran enorme utfordringer de neste årene. Vi har valgt og ta amerikanernes side og bidratt aktivt i deres krigføring for å holde oljeprisen oppe. Nå er USA blitt synt ned av russere og saudiarabere og oljeprisen er på vei til å gå i dass. Mange folk i den arabiske verden er sinte, men det er vanskelig og skade USA. Da passer det kanskje bedre å ta en av stormaktens nærmeste partnere, nemlig nisselandet Norge?

natoboss

(Jens Stoltenberg disponer bolig med butler og får 200 000 euro i skattefri lønn i året for å lede NATO. Ved og ta denne rollen har han bidratt med sitt til å gjøre Norge til et terrormål. Vi får bare håpe at maktsyke og grådige politikere ikke fører til flere terroraksjoner på Norsk jord. Norsk politi er nå bevæpnet, men spørsmålet er hva de egentlig kan klare å få til om proffe terrorister bestemmer seg for å gi oss en kavring. Oddsavisen vet ikke om Jens Stoltenberg er ekstremt naiv eller om han rett og slett kun er maktsyk. Lesere får selv komme til konklusjoner på dette)

Så hva skal du som pokerspillere gjøre for å unngå å bli lurt. Vel, slutt og vær naiv! Skaff deg en helt egen pc som du kun bruker til pokerspill, som du aldri lar noen røre. Grind alene eller kun med veldig gode venner som du kjenner. Det er mange folk i pokeren som hele tiden skaffer seg nye venner for å få en stake og blant disse finner vi nok muldvarpen(e) i Norsk poker.

VÆR SMART OG IKKE STOL PÅ NOEN I POKERMILJØET!

jepsen2

(Storsvindler Peter Jepsen har garantert venner i Norge. Det har også svenskegjengen som også har svindlet i en årrekke. Oddsavisen vet også om en gruppe finner. Det er ytterst merkelig at vi aldri har hørt om noen nordmenn som er innblandet i dette)

Om noen kjenner eller mistenker noen i pokermiljøet for å være muldvarp ta gjerne kontakt med vår freelance journalist Per Magnus Bing på pmbing@oddsavisen.com

looool

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress