Oddsavisen.com
Don't Miss

Hestetyven Jan Ketil Brattås gift i Thailand – Nå venter Bigami anklager

psyk

Mannen som sjokkerte travsporten etter at han solgte Smedheim Solan og stakk til Thailand med salgssummen har nå giftet seg. Den heldige vinneren  ble vesle Pumpuy Brattås. Det Oddsavisen finner betenkelig er at Brattås selv kun er separert, og at dette her faktisk er bigami. Dette kaster enda mer bensin på bålet i denne saken hvor vi her hos Oddsavisen mener at Brattås har et meget interessant psykisk sykdomsbilde.

pump

(Farsinstinket til hestetyven Brattås er inntakt. Han går ned flere generasjoner og nok en gang har vi et bevis på at kjærlighet uten grenser eksisterer, spesielt når en mann fra vesten drar til den tredje verden)

Det interessante i saken med Smedheim Solan salget er at alle andelseierne kontaktet DNT og prøvde å blokkere salget. Men Gustavsen i DNT godkjente salget uansett etter påtrykk fra sin gode venn Andre Ringelien som jobber tett opp mot Geir Gulliksen. Gustavsen i DNT sa til andelseierne at han var redd søksmål fra Geir Gulliksen og derfor var nødt til og utføre omregistering av eierskap.

Geir Gulliksen er en av gutta som sjokkerte Norge når laget han var en del av ble tatt for doping under OL i 2008. Han reiste hjem i skam, og meldte at stallene var for dårlig sikret og derfor hestene lett kunne bli dopet.

Geir Gulliksen

(Geir Gulliksen, som mange kanskje husker da han ble tatt for doping i stallen sin under OL i 2008 er mannen som kjøpte Smedheim Solan.http://www.vg.no/sport/ol-2008/slakter-sikkerheten-i-ol-stallen/a/534639/ Han visste at han gjorde en handel med en desperat og psykisk ustabil mann, og andelseierne ble holdt utenfor prosessen. Geir Gulliksen viser sitt kyniske ansikt nok en gang. Journalister som har våget seg frempå har blitt truet til taushet av dopingrytteren, men Oddsavisen viser ingen nåde for kjeltringer)

ringelien

(Andre Ringelien har mange roller i travsporten. Det ikke mange vet er at Andre Ringelien var sentral i prosessen når Geir Gulliksen kjøpte Smedheim Solan. Flere journalister har prøvd å få frem informasjon om dette, men dette har tydeligvis ikke vært så populært hos dopingrytter Gulliksen og hans høyre hånd Andre Ringelien. Oddsavisens travekspert, Raymond Hope, mener Øyvind Grøstad må ut av skapet nå og redde travet. Kanskje burde også Andre Ringelien og Geir Gulliksen få noen år på gjerdet?)

 

Vi har fått følgende melding av en person veldig nært knyttet til Smedheim Solan som må forholde seg anonym.

Vi har fått inntrykk av at Atle hamre bare e en speider i forhold te Geir Gulliksen!

 

Mange lurer på hvor pengene er. Disse pengene melder Jan Ketil Brattås selv at ikke eksisterer. De er nemlig donert til fattige i Thailand!

brattås

(Jan Ketil Brattås har et stort hjerte. Han har kanalisert et 7 sifret beløp til Thailands fattige. Det skal dog noteres at dette ikke er dokumentert….)

smedheim

(Smedheim Solan er en fantastisk flott hest. Kanskje han vrinkser og gliser litt for seg selv når han spiser kveldsgulerøttene, for maken til farse skal man lete lenger, selv travsporten er sjokkert, og vi som har vært i travet en stund vet at det meste er mulig i hestesporten…)

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress