Oddsavisen.com
Don't Miss

Heia hele norges POKERFELIX og en oppfordring til alle pokerspillere i landet

felix

VG skal vise finalebordet på WSOP på vgtv. Dette er en gylden sjanse til og vise hvor enorm interessen er for poker i Norge. Det er derfor til sportens beste at vi alle følger med på vgtv og kommenterer i chatten og promoterer dette til venner og kjente. VG er den første seriøse avisen som tar poker på alvor og vi burde alle støtte opp om dette.

Sendingen begynner 0200 i natt.

frodeglis

(Mr Poker, Frode Fagerli, leder heiagjengen i Las Vegas. Vi håper vi får se gliset hans i media og norsk seier i Las Vegas)

Pokeren står foran et veldig viktig år med NM på norsk jord og en mulig liberalisering. Dette er sjansen til og støtte opp om sporten.

fans

(Norske fans i alle aldre støtter opp om POKERFELIX)

 

Angående turneringen.

Felix står nå til mellom 5 og 6x pengene hos bookiene. Han er nok den beste spilleren i feltet allround og har både hjerner og baller. Dette her kan han vinne og vi gir han mellom 20 og 25% sjanse til og ta ned dette her. Det er ikke bare et spill med hjertet, han er den mest spillbare i feltet. Hele pokernorge står bak Felix nå og det blir noen enormt viktige dager for sporten vår.

Oddsavisen krysser fingrene og sender forespørsler til de øvre makter. Dette SKAL gå veien.

nerd

(Det blir forhåpentligvis ikke REVENGE OFF THE NERDS og svensk seier, men denne mannen er den nest beste spilleren i feltet og meget farlig)

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress