Oddsavisen.com
Don't Miss

Festlag på pokerklubben

“I dag er det helt sykt… Den og den fisken kommer og de er så rammeskjeive at man skulle tro dem hadde kromosomfeil”… Telefonsamtaler med klubbeiere på pokerklubben som aktivt ringer rundt eller skriver sms/fb meldinger til pokerspillere for og lokke dem på klubben er noe de fleste av oss kjenner til. Pytt, pytt raken betyr da ingenting, de skal jo kjøpe inn colabokser og pizza grandiosa i tillegg til husleien. Selv fremstår klubbeierne som ildsjeler og forkjempere for legalisering av poker. Som om de på tross av statens undertrykkende politikk og for prisen av blod, svette og tårer stiller opp for det Norske folk med et pokertilbud.

pizza123

(Pizza Grandiosa kan du spise HELT GRATIS på flere av pokerklubbene i Norge. Slurp!)

Sannheten er ikke like rosenrød. Mafia har allerede satt klørne i livepokermiljøet i Oslo og det er vel kun et tidsspørsmål før det samme skjer i andre byer. Oddsavisen har allerede fått tips om at en av de store klubbene i Bergen har en avtale med et “vaktselskap” som ikke står oppført i Brønnøysundsregisteret.

På 100 kroner rake på 10-20 anslår Oddsavisen at snittraken er  1800 pr bordtime i Norge. I tillegg kommer tips og betaling for mat og drikke. Vi snakker altså om 1.5 -3.0 dollar cashgame med 16 dollar i rake. Det hele blir jo surrealistisk når man husker klagene på raken på nettpoker når den var på 3-4 dollar og minst 50% i rakeback på det. Selv om lagene går høyere enn 1.5 3.0 på nett så sier det seg selv at det skal være enormt mange fisk tilstede for at man ikke skal spille til minusverdi under slike spilleforhold. Selv Staten og Norsk Tipping ville jo vært imponert om de tok seg en tur på pokerklubb i Norge. Norsk Tipping fremstår jo som en veldedig organisasjon i sammenligning med klubbene!

greed123

(Norske pokerklubbeiere fremstår som ildsjeler og ofre for en kynisk politikk. Stakkars. Kanskje de trenger den høye raken for å kjøpe seg sørgebånd?)

For og holde denne galskapen i live er man nødt til og ha fisk, mye fisk. Disse fiskene lokkes inn med kreditt. De snille klubbeierne låner dem penger å spille for. Service må vite! Vi snakker jo om ildsjeler her…

Som vi skrev om i går har mafia allerede etablert seg på spilleklubbene i Oslo og miljøet har blitt mye hardere enn før. De som får smellen er de spillegale. De betaler for gildet og nå risikerer dem også renter og grove “innkrevingsmetoder”. Denne eskaleringen av kriminalitet rundt pokeren skjer altså samtidig som pokerpresident Sigurd Eskeland maler et rosenrødt bilde av pokeren i media. Ærlig kappestrid med kortstokk istedenfor sjakkbrikker er gjengangeren. Hva med og fortelle sannheten? Kanskje vise litt medmenneskelighet ovenfor alle det går til helvete for i et miljø som til de grader har tapt bakkekontakten?

innkreving

(De spillegale betaler en høy pris for å holde klubbene i live)

Den nyeste varianten for og holde profittmaksimeringen inntakt er og gi gode spillere spilleforbud. De snille klubbeierne kommer gjerne med unnskyldning om at den og den fisken ikke tåler trynet på deg. Dont shot me im just the messenger og bla bla bla. Det er kun en ting som gjelder og det er og tømme deg som spiller for mest mulig kroner, gjerne for og finansiere egen spillegalskap. Med hjelp fra organiserte kriminelle.

Shuffle up and deal folkens!

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress