Oddsavisen.com
Don't Miss

FBI taper ansikt etter decoy operasjon mot asiatiske bookmakere i Las Vegas

phua

Den 15 Juli gjennomførte FBI en omdiskutert aksjon mot en gruppe asiatiske forretningsmenn og highroller pokerspille på Ceasars Palace i Las Vegas. Åtte asiatiske menn ble arrestert i aksjonen, hvor FBI skrudde av internett i villane de bodde å sendte inn egne folk kledd ut som teknikkere med spionkameraer for å skaffe beviser for at asiatene drev bookmaker virksomhet fra hotellet.

 

department

(FBI brukte tvilsomme metoder mot åtte asiatiske forretningsmenn i Las Vegas. Det ser nå ut til at saken vil ryke og det kan bli snakk om erstatninger i mange millioners klassen)

Seks av de siktede har allerede inngått avtaler for å få reist vekk fra USA men Paul Phua har bestemt seg for å kjøre saken hele veien. På mandag denne uken kom dommen hvor dommer Peggy Lean ga FBI det glatte lag etter decoy operasjonen i juli. FBI mener selv at bevisene er viktigere enn hvordan de ble hentet ut, og etter all sannsynlighet vil saken bli anket i det Amerikanske rettsvesenet.

Saken har prinsipiell verdi utover pengespill da dette handler om rettighetene til folk. Vi nærmer oss med sjumilsteg og bli en total overvåket verden, og om politi og myndigheter i tillegg skal kunne provosere frem beviser så vil folk flest bli rettløse.

Paul Phua har vært stor innenfor junket business, som best kan forklare som at man er en slags host for highrollere som vil gamble i feks Macau, og de får kommisjon basert på omsetning for jobben. En junket skaffer sine kunder flybilletter,kost, losji og annet de måtte ønske på ferieturen til Macau eller andre casinobyer hvor de vil gamble.

 

junket

(Illustrasjon over hvordan Junket selskapene jobber. Paul Phua er den av de største i verden innenfor sektoren)

Myndighetene i Malaysia har offentlig gått ut å avkreftet at at Paul Phua har tilknyttning til den Kinesiske triaden “14k”. Mer om dette kan man lese om i denne artikkelen.

http://www.scmp.com/news/asia/article/1670674/accused-gambling-kingpin-paul-phua-not-triad-member-says-malaysia-cabinet

Paul Phua er også en kjent pokerspiller som spiller i de aller høyeste lagene i verden. I videoen under smeller han inn 3.5 millioner norske kroner i en pott mot en annen forretningsmann fra Asia. Legg merke til hvordan Paul Phua kun vil kjøre river kun en gang. I Oslo sipper folk om 2-3 ganger hver gang en pott passerer 10 000 NOK så det er fortsatt forskjell på Kong Salomon og Jørgen Hattemaker..

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress