Oddsavisen.com
Don't Miss

Fantasybet lanserer fantasybetting på Tippeligaen å gir bort 100 000 Kroner

NM

Fantasybet satser beinhardt på Tippeligaen i 2015

Fantasybet.com ligger ikke på latsiden, og er på vei til å befeste sin situasjon som DFS  som satser på oss nordmenn. Som første side i markedet tilbyr nå Fantasybet oss og spille manager på tippeligaen, og for å feire denne nyheten tilbyr de en freeroll hvor vinneren får 100 000 kroner!

Oppstart av Fantasy-NM vil være i 3.runde som sparker i gang den 17.april. 
 

 

 

feit

(Fantasybet gir deg sjansen til å leke Bør Børson til høsten, helt gratis!)

Vi tok en prat med Ola Amundsgård som i tillegg til å være landets mestvinnende på nettpoker, også har en forkjærlighet for DFS(Daily Fantasy Sports). Han er en av aksjonærene i det fremadstormende selskapet med sterke norske røtter, Fantasybet.com.

erlend

 

(Ola Amundsgård gjorde sitt skjerv for å bevise at poker er et ferdighetsspill når han spilte PLO med politiker Erlend Wiborg. Det lignet mer på en masakre en poker ifølge rapportene)

Ola, vi har hørt at dere skal igang med DFS betting på Tippeligaen som første aktør i markedet. Har du noe info?

Ja, det stemmer at vi skal igang med dette. Vi arrangerer også en freeroll(Gratis deltagelse med pengepremier) for å feire nyheten så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid.

Hvor mange påmeldte er det for øyeblikket?

338 sålangt.

Oisann, med 100 000 i første gir jo dette en value på rundt 300 kroner per snute. Men dette vil vel øke frem mot seriestart. Uansett er jo verdien enorm! Eller hva, Ola?

Grov value, ja! Vil også legge til at vi håper dette kan skape økt interesse rundt tippeligaen.

 

aa

(Pokerspiller Eirik Bjørklund er også en sentral skikkelse hos Fantasybet. Her er han avbildet med sin favoritthånd A-A som ga han en hyggelig gevinst i en turnering i Karibien. 2.4 Millioner hentet den en gang unge og lovende kortspillsentusiasten. Men nå er det Fantasy for alle penga!)

Eirik Bjørklund, hvorfor satser dere, som første aktør noensinne, på fantasybetting på Tippeligaen?
FantasyBet.com er et brand som fortjener å utvides fra bare å omhandle Fantasy Premier League. Ettersom vi er norske er det naturlig at vi har mange norske kunder. Derfor var dette også et soleklart valg når vi nå har gjennomført vår første nylansering siden oppstarten. Norsk fotball har dessuten vært nede i en bølgedal de siste årene, med laber interesse fra folket. Vi håper vi kan bidra til økt interesse omkring det herlige produktet Tippeligaen faktisk er! Dessuten er nordmenn glade i både betting, fotball og fantasy, så da skulle det bare mangle at de ikke får muligheten til å kombinere alle disse med sin hjemlige fotball.
Vi har sett at bransjen er på vei til å gå i taket. Hvordan jobber dere for å ta del i denne festen som Fantasy ser ut til å kunne bli?
Først og fremst legger vi inn mye tid og ressurser på at brukeropplevelsen for våre kunder skal være best mulig. Dette oppnår vi gjennom kontinuerlig å jobbe med nye features, forbedre design, gjøre siden mer responsiv osv. Blant annet arbeides det nå knallhardt med en helt ny mobilversjon som vil forbedre opplevelsen på smartphones og tablets betraktelig. Ikke bli overrasket om det dukker opp nye ting i tiden som kommer.
Hvem lag tror du vil gjøre det best i Tippeligaen i år?
Det kjedelige svaret her er nok Molde. De har vært dominerende de siste årene, og det er ingenting som tyder på at de ikke skal være i toppen også i årets sesong. Samtidig tror jeg Rosenborg kan nærme seg sine rivaler i sørvest og sørge for spenning i toppen. Vålerenga virker å ha gått litt under radaren i sesongoppkjøringen til tross for flere svært spennende signeringer, slik som Daniel Braathen, Deshorn Brown og Jonatan Tollås Nation. Osloklubben kan også bli spennende å følge, selv om de kanskje ikke har det som skal til for å gå helt til topps.
Har du noen spillere du vil trekke frem som du mener kan være verdifulle for Fantasy Managerne som skal delta på Freerollen?
Vi må jo være litt lokalpatriotiske og tro på at Tromsø kan gjøre en god sesong. TIL er tradisjonelt et meget godt hjemmelag som nok vil plukke en god del poeng hjemme på Fort Alfheim. Ondrasek (8m) og Gjermund Åsen (6.5m) er begge hotte tips som kan gi god value.
Henrik Bjørdal (Aalesund) kan vise seg som et skikkelig varp til 5.5mill. Blir nok fast på Aafk og har plenty med gjennombruddskraft.
Andre spillere som fort kan vise seg å bli verdifulle å ha i sin stall kan være Pål Andre Helland (RBK, 8m) som var sentral i Rosenborgs snuoperasjon i fjor høst og Sander Svendsen (Molde, 6.5m) som kan få mye spilletid med både Bakenga og Guldbrandsen ute for resten av sesongen.

 

 

Sjekk denne linken for mer info https://www.fantasybet.com/nmfantasy

fantasy

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress