Oddsavisen.com
Don't Miss

Eksperten bløff når nye høyder

Oddsavisen fikk mange reaksjoner etter at vi la ut en artikkel om “Eksperten” konseptet til Rikstoto. Vi har ingenting i mot de som tipser og selger eksperten andeler. Det Oddsavisen mener er feil med “Eksperten” er at INGEN legger ut ærlige tall som viser hva som går ut og inn. Det de isteden gjør er å dra frem storgevinstene. Men hvor vanskelig er det egentlig og få en storgevinst i blant om man setter opp systemer for flere hundre tusen kroner flere ganger i uken?

jackpot

(Hver dag mures det opp saker om storgevinster og jackpotter med store typer på rikstoto, i landets aviser og på ekspertenes egne sider. Dette er enormt spilldrivende. Men hvorfor kan ingen legge ut regnskap lurer Oddsavisen på)

Vi har tidligere skrevet om pressens rolle når det gjelder pengespill og via “Eksperten” prosjektet er det lett og se hvordan Rikstoto i samarbeid med pressen og grådige enkeltpersoner står sammen om å kunstig blåse opp et produkt som slett ikke er i nærheten av så bra som det later til å være. Dette skjer samtidig som staten tvilholder på spillemonopolet på bakgrunn av en paragraf i EU/EØS avtalen hvor enhver EU stat kan ha en nasjonal pengespillpolitikk sålenge den er tuftet på ansvarlighet og folkehelse. Hvor bra er det for folkehelsa at Rikstoto sammen med landets ledende aviser og “travtipsere”hver dag skriver om store gevinster med store typer? Finnes det noe mer spilldrivende? Og finnes det noe mer dobbeltmoralsk enn det norske spillemonopolet?

nails

(Oddsavisen spår at Eksperten konseptet vil medføre avgangen til sentrale personer i Rikstoto systemet. Vi tror også denne svindelen kan bidra til og velte spillemonopolet)

Rikstoto bruker de forskjellige travtipserne aktivt i sin markedsføring og med drahjelp fra avisene så fremstår Ekspertene som store vinnere. Vi i Oddsavisen er villig til og sette et veddemål på NOK 100 000 mot hvem som helst av ekspertene at de kommer til å gå med underskudd i 2015. Vi håper noen tar oss opp på utfordringen og at vi da kan finne en 3de part/escrow vi alle stoler på til å holde på penga.

tusenlapp

(Oddsavisen har cashen klar til et veddemål mot hvem som helst av Ekspertene at de vil tape penger i 2015 alle som en. Any takers?)

Hvordan Rikstoto systematisk jobber i samarbeid personene som tipper for “Eksperten” kommer godt frem i denne artikkel på Rikstoto skrevet på onsdag denne uken. Even Elvenes som tidligere drev en tipstelefon som het tips på tampen har intervjuet Anders Mikkelborg, om man i det hele tatt kan kalle det et intervju da. Vi i Oddsavisen mener det ser ut som et rent bestillingsverk og en skryteartikkel som skal gi Mikkelborg mer omsetning til sin “Eksperten” side, Objektservice.no. Objektservice driver Mikkelborg i samarbeid med Morten Rustad, en mann som artikkelforfatteren her har enorm respekt og det er liten tvil om at objektservice gutta er høykompetente og sannsynligvis er de som kan mest om trav alle ekspertene. Som man kan lese i artikkelen så har Anders Mikkelborg ikke noe som helst problem med å legge ut regnskap for en enkelt dag, det vi lurer på er hvorfor han ikke kan legge ut for hele året? Les artikkelen her og døm selv: http://rikstoto.no/Nyheter-og-tips/2014/November/27/2650000–innspilt-onsdag-kveld/

mikkel

(Anders Mikkelborg avbildet med Morten Langli, som nå har gått fra å være trav til fotballekspert. Må være gull å være ekspert i alt! Det Oddsavisen lurer på er om Anders Mikkelborg kan legge ut totalregnskapet til Objektservice?)

Nettopp derfor håper vi at noen av gutta som driver med “Eksperten” kan begynne og legge ut omsetningstall feks fra januar 2015 og la folk se hva som går inn og ut. Hvis det er slik at man ikke kan vise frem disse tallene fordi dem er for dårlige, så vil vi i Oddsavisen anmelde Rikstoto og Eksperten konseptet inn for EU-domstolen. Vi mener at når et statlig spilleselskap direkte juger til sine kunder for å få inn mer omsetning så kan ikke lenger staten gjemme seg bak paragrafen om ansvarlig spilling. Vi kommer tilbake med mer om denne kyniske svindelen til Rikstoto og deres samarbeidspartnere i tiden som kommer.

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress