Oddsavisen.com
Don't Miss

DVERGGATE – Sinte lesere til angrep mot Oddsavisen

dverg

Det virker som endel folk prøver å få fokus bort fra det faktum at vi her på Oddsavisen faktisk ga Sandra Borch en oppmuntring i en tung tid i går da vi ga henne prisen som årets dverg. To brødre fra Bergen er blant de som kommer med aller hardest kritikk mot freelance journalist Per Magnus Bing på sosiale medier.

Brødrene Kenneth og Pål Stikholmen fra Bergen har skrevet følgende pressemelding til oss:

Kjære Oddsavisen

Vi mener at Sandra Borch er over 147 cm og at dere på Oddsavisen burde holde dere for gode til å omtale Sandra Borch som en dverg!

En dverg er et spesielt kortvokst menneske. Maksimal høyde for en dverg er ca. 147 centimeter.Dvergvekst hos mennesker skyldes oftest genetiske disposisjoner, og de fleste innbefatter enkle genvariasjoner som påvirker strukturen eller utviklingen av ben-, brusk- eller bindevev.Denne typen av avvik kalles skeletal dysplasi. Også kondrodystropi, kondrodysplasi og osteokondrodystropi anvendes i medisinsk litteratur med omtrent samme betydning.I mange av disse tilfellene er i hovedsak bein og knokler de påvirkede kroppsdelene, og personen er frisk ellers. I andre tilfeller påvirker de genetiske forandringene også andre deler av kroppen.Akondroplasi er en av de vanligste og kanskje mest lettgjenkjennelige skeletale dysplasier. Dette rammer ca. 1 av 40 000 barn, og begge kjønn i samme utstrekning.Personer med disse tilstandene foretrekker å bli omtalt som kortvokste snarere enn dverger.

candy

(Kenneth Stikholmen er i harnisk etter at Oddsavisen gikk ut å ga Sandra Borch prisen som årets dverg)

polly

(Pål Stikholmen mener at Bridget the Midget burde vært kåret til årets dverg her på Oddsavisen da Sandra Borch er over 147 centimeter. De to brødrene har allerede planlagt en demonstrasjon i Bergen)

helge1

(Tidligere Norgesmester i poker,Helge Larsen er også forbanna. Han mener at Sandra Borch har gått kraftig over streken ved og juge om høyden for å lure Oddsavisen til og gi nettopp henne prisen som årets dverg. Han mener også at redaksjonen har fremstått enormt useriøse i prosessen og at Oddsavisen burde tatt med et målebånd og dobbeltsjekket høyden både nedenfra og opp og opp og ned)

straumismåle

(Alexander Straume stiller med målebånd. Nå er spørsmålet om Sandra Borch vil gjøre rett for seg)

Vi i Oddsavisen kan ikke annet enn å legge oss helt flate her. Vi hadde aldri trodd at noen kunne være så frekke at de lyver på høyden for å lure til seg en av våre priser. Vi skal gå gjennom rutinene slik at vi ikke gjør en slik glipp i fremtiden. Vi har allerede vært i snakk med Alexander Straume, en meget kjent personlighet fra pokermiljøet i Bergen og han har sagt seg villig til å måle Sandra Borch om hun kommer til Bergen. Oddsavisen håper Sandra Borch tar utfordringen å rett og slett slutter med dette kyniske jukset sitt. Det er en ting å ha lyst på en pris, men å klare det kunststykket og juge på seg dvergstatus for å lure oss hos Oddsavisen det er bare for drøyt. Vi håper og tror at Sandra Borch vil komme til fornuft og si fra seg prisen.

bridg

(Den amerikanske pornostjernen Bridget the Midget seiler opp som ny favoritt til prisen som årets dverg, hvis det virkelig har seg slik at Sandra Borch har jukset)

For tips i saken ta kontakt med freelance journalist Per Magnus Bing på pmbing@oddsavisen.com

looool

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress