Oddsavisen.com
Don't Miss

Dr Fotball er nett-trollet med de rette meningene

larskristian

Vi har tidligere skrevet to små saker om Caroline Berg Eriksen og hennes mann Lars Kristian Eriksen.

Artikkel 1 – Fingeren i halsen

Artikkel 2 – Kokainforbruk

Det siste døgnet har vi fått en rekke tips og de aller fleste tips dreier seg om fotballfruens mann, Lars Kristian Eriksen, som vi for enkelhetens skyld fra nå bare kaller Dr Fotball.

Dr Fotball har ikke bare vært aktiv på kommentarfeltet på fotballfruebloggen til kona, han har i tillegg sin egen blogg og er en ivrig debattant på nettet. Hans favoritt tema er medesinske spørsmål hvor han har gått inn i det såkalte spektiske eller konservative miljøet, som latterliggjør alle som stiller spørsmål til Norsk helsevesen og veksten til legemiddelsindustrien.

ekspert

(Skeptikermiljøet rakker ned på folk som stiller spørsmål til deres offisielle linje i Norsk helsevesen. Dr Fotball er på full fart inn i dette miljøet. Dette bør og skal belyses fremover. Vi trenger ikke flere gribber som skal fortelle oss hva som er sunt og ikke mot grov betaling)

I tillegg til å være en vanlig debattant har Dr Fotball også sendt en rekke private meldinger til folk med ME og med LYME sjukdommer, hvor han argumenterer for den statlige linjen hvor all alternativ tenking blir sett på som konspiratorisk. Det er mange debattanter fra disse miljøene da de føler de ikke blir tatt på alvor hos Norsk helsevesen. Dr Fotball har latterliggjort dem og sykdommene deres i en rekke innlegg på nettet.

lars

 

(Her er en av mange meldinger Dr Fotball/Lars Kristian Eriksen har sendt til folk på nettet. Er han ekspert på vaksinedebatten eller er dette en strategisk måte å posisjonere seg på? Denne meldingen ble forøvrig sendt til en vilt fremmed person Dr Fotball aldri har møtt før og som har et sykdomsbilde med et svekket immunforsvar. Tydeligvis er Dr Fotball meget trygg på sin egen ekspertise..)

De fleste av oss har blitt lært opp til å tro at Norge har verdens beste helsevesen. Dette er selvsagt så langt fra sannheten man kan komme. Vårt statlige system er på mange måter bra da behandling er gratis, men den kan også bli et problem da legene i systemet indirekte blir styrt av krefter fra legemiddelsindustrien. For folk med enkelte kroniske sykdommer som LYME betyr dette at de slett ikke får medesiner som fungerer å sitter igjen med en følese av at fastlegen er en byråkrat og ikke en person som er interesert i at man skal bli frisk fra sjukdommen. Dette gjør at mange har dratt til utlandet for behandling og de kommer tilbake med gode resultater. De utenlandske doktorene som har forsket på emnet og funnet alternative metoder for behandling blir fremstillt som heksedoktorer i Norsk presse, og de legene i Norge om våger å stille spørsmål rundt saken risikerer sin legelisens.

larsmonsen

(Lars Monsen er kjendis og kronisk sjuk. Han er en av mange som har følt seg som en kasteball i systemet og har vært nødt til å finne alternative behandlingsformer i utlandet. Oddsavisen mener det er på tide vi tar dette her på alvor. Dr Fotball mener vi bør “avskiltes” i offentlig sammeheng)

Det som er spesielt i denne saken er at Dr Fotball, som er på andre året av sitt ernæringsstudie nærmest forfølger kronisk syke i vaksinedebatten og latterliggjør vaksinemotstandere.  Det er vitenskapelig bevis at feks LYME pasienter har et permanent nedsatt immunforsvar, og Amerikanske myndigheter advarer mot at denne pasientgruppen tar vaksiner.

bigmac

(Dr Fotball og fotballfruen har en plan om å komme seg inn i ernæringsbransjen. Vi mener dette kyniske ekteparet bør stoppes og som et seriøst mediehus er vi i Oddsavisen nødt til å ta dette her på alvor)

Dr Fotball og hans kone har en stor plan. Media I Norge er i forandring og de driver Norges største blogg. Målet er garantert å komme seg inn i den enormt profitable ernæringsindustrien. Da er det viktig å gå inn i skeptikermiljøet da alle maktpersonene i Norsk medesin sitter der. Etter at sannheten nå har kommet frem om manipulering av bloggen, så fremstår det absurd at Dr Fotball skulle gjøre det her fordi han har et brennende engasjement for kronisk sjuke. Her handler det kun om å bygge seg et navn å posisjonere seg som en viktig person i helsedebatten, for senere å kunne kvittere ut profitt i sitt yrke som ernæringsekspert.

Oddsavisen lar seg heldigvis ikke lure og vi begynte å lete i vårt nettverk. Vidar Gustad, en tidligere fremragende bookmaker for Nordicbet og Centrebet, en mann som har drivd med sannynlighetsberegning og oddskalkulering i en årrekke sa seg villig til å hjelpe oss i denne saken. Her kommer intervjuet med nordmøringen som i dag kjemper for at kronisk sjuke skal få en bedre hverdag.

vidar

(Vidar Gustad har alltid vært veldig opptatt av sport og har jobbet som bookmaker og oddssetter i en årrekke. Han driver sin egen blogg på adressen http://www.crymedisease.com/. Nå mener han at Lars Kristian Eriksen tenke seg godt om. Det er mange kronisk sjuke mennesker rundt om i verden som fortjener bedre enn at Dr Fotball bruker sin kjendisstatus til å trykke disse menneskene lenger ned i søla)

Vidar Gustad, kan du fortelle oss litt om din bakgrunn?

Har over 12 år bak meg i bettingindustrien og har jobbet med sansynlighet. Jeg har drevet et nettsted som ble nordens ledende tippeside. Min profesjon er sannsynlighet.

Hva driver du med i dag?

Jeg ble svært syk og har en ME diagnose i systemet, men har fått påvist Lyme Disease. Ble så syk at jeg måtte gi opp en strålenede jobb men har siden engasjert meg sterkt for kronisk syke.

Forøvrig er ME har Lyme Disease de samme abnormaliteene og det handler mye om immunforsvaret og reaktiverte virus som ebv og cmv for å nevne noe.

Har du lagt merke til Dr Fotball/Lars Kristian Eriksen?

Ja, jeg oppfatter han som en av de som har tråkket mest på utsatte grupper i vårt helsevesen de siste årene. Det er et lite, men ” effektivt” miljø. Han viser liten empati og har blant annet kalt sykdommen min for ” kronisk borreliose”. Vi var flere som trodde han var lege en lang stund pga han uttalte seg så bombastisk i både spørsmål rundt kronisk syke og om vaksinering.

Hvorfor reagerer dere LYME pasienter på at Dr Fotball mener dere skal vaksinere dere?

Vi LYME pasienter i Norge er en undertrykkt gruppe da vår sykdom ikke blir tatt på alvor. Amerikanske myndigheter advarerer mot at vi skal vaksineres pga vårt nedsatte immunforsvar. Derfor synes vi det er hårreisende at Lars Kristian Eriksen er en pådriver for dette. Mørketallene er enorme og staten har ikke annerkjent vår sykdom så vi har ikke helt klart å fatte hvordan Odd spilleren kan uttale seg så bombastisk og engasjert i disse spørsmålene.

Jeg vil understreke at jeg ikke er en vaksinemotstander i ordets rette forstand, men jeg er svært kritisk til den praksisen vi ser i dag og er tilhenger av at hele vaksineindustrien granskes fra A til Å. Det har skjedd veldig mye kriminelt som har fått passere og Lars Kristian Eriksen burde ikke få lov å sko seg på denne saken for å bygge seg en karriere. Det tyder på manglende respekt for alt annet enn egen karriere og lommebok!

Hva tror du motivene til Dr Fotball er for å gå inn i denne debatten?

Hovedmotivet tror jeg er å bygge seg en karriere. For å bygge en kareiere i helsesystemet virker det som om du må sende noen signaler på at du støtter indutrien. Omtaler du pasienter med Lyme Disease med hermetegn og bruker mye krefter på å sende vaksinemailer til vilt fremmede er det vel en god søknad. Når du analyserer menneskene han omgås trenger en ikke være rakettforsker for å forstå at det er mennesker som drar sammen i en retning som gavner industrien.

Dr Fotball har nå blitt avslørt for å manipulere sin kones blogg fotballfrue, hvor han bruker en rekke forskjellige nicknames for å lede debatten inn i et spor han er komfortabel med. Kommer dette overraskende på deg?

Jeg har drevet et nettsted med mye besøk i flere år og måten og har erfaring med falske profiler. Lars Kristian Eriksen har oppført seg på gjør at jeg tror han har utgitt seg for å være lege før. Da i langt verre sammenhenger enn å forsvare kona. MEN dette tror jeg er svært utbredt i saker som omhandler vaksiner. Jeg har kraftig mistanke til flere i samme miljø.

Hva ville du sagt til Dr Fotball/Lars Kristian Eriksen om dere hadde møtt hverandre på gata?

Jeg har ikke noe problem med å se Lars Kristian Eriksen i øynene og si at JA – jeg tror ikke det var den ene gangen du har utgitt deg for å være noe du ikke er. Det er ikke bra at slike mennesker blir meningsbyggere og de som skaper holdninger til kronisk syke.

Til sist, har du noe mer info om hva som vil skje fremover med dere LYME rammede?

Jeg tror 2015 kommer til å bli et år hvor det kommer til å skje store ting for utsatte grupper i helsevesenet. Kriminelle i helsevesenet er satt under et voldsomt press fordi bevisene mot dem har økt i omfang og sykdomsmekanismene begynner å bli ganske opplagte inn mot endel diagnoser. Spesielt da tenker jeg på de forfalskede testene på Borreliose.Det er flere og flere som bryr seg om disse tingene å skriver om dem. Ting skal på bordet og vi er på god vei.

 

Oddsavisen takker Vidar Gustad for intervjuet. For de som har informasjon i saken kan de ta kontakt med freelance journalist Per Magnus Bing på pmbing@oddsavisen.com

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress