Oddsavisen.com
Don't Miss

DNT sjef Rune Gustavsen jobbet for supersvindler Wolfgang Schmitz en årrekke

drammensvindel

Geir Gulliksen som kjøpte Smedheim Solan, et salg hvor andelseierne gjorde alt i sin makt for å stoppe salget, fikk gjennom salget via sin kamerat fra Lier i Drammen, Rune Gustavsen som er sjef i Det Norske Travselskap (DNT). Andelseierne synes situasjonen var utrolig merkelig, da de følte de møtte totalt døve ører. Oddsavisens gravejournalist Per Magnus Bing har gått saken litt i sømmene og funnet ny interessant informasjon som vi håper kan belyse saken.

Les mer om den første artikkelen vi la ut her for å sette seg inn i saken: Artikkel om hestetyveriet

Her er litt historikk rundt gutta fra Lier

Wolfgang Schmitz

http://www.dagbladet.no/2010/03/26/nyheter/okonomisk_kriminalitet/underslag/11030912/

http://www.dt.no/nyheter/schmitz-tapte-ankesaken-1.7738416

Rune Gustavsen

http://www.dt.no/nyheter/den-ukjente-milliardbedriften-1.3277129

http://www.dt.no/nyheter/stalsetter-seg-for-fremtiden-1.3383595

Det interessante i denne sammenheng er at Rune Gustavsen var adm direktør i Nordic Intertrade hvor eieren ble dømt for underslag på over 300 millioner og fikk 6 år fengsel for svindelen som ble karakterisert som en av de mest omfattende i Norgeshistorien i Drammen Tingrett.

drammen

(Drammen Tingrett dømte Rune Gustavsens sjef til 6 års fengsel. Spørsmålet man kan stille seg er om Rune Gustavsen visste om svindelen og holdt kjeft, eller om han rett og slett er mindre begavet. Kjære leser du får komme til din egen konklusjon inntil videre)

Rune Gustavsen som nå er sjef I DNT var direktør og hadde full tilgang til all informasjon. Hvordan han kan ha blitt ansatt i DNT er for oss her i Oddsavisen en gåte.

Slik vi ser det er dette enkelt:  

a) Rune Gustavsen visste om svindelen, men hadde incentiver for å holde kjeft

b) Om Rune Gustavsen ikke visste noe er det ensbetydende med at han er totalt ute av stand til å lede noe som helst hvis han ikke fikk med seg at 300 mill ble borte, er han rett og slett idiot.

Vi gratulerer DNT med en bra ansettelse, kanskje på tide og finne en personalsjef som har hørt om google.com?

google

(Info til personalavdelingen på Bjerke Travbane. Neste gang dere skal ansette noen gå på google.com og skriv navnet inn i feltet der. Google er et selskap som samler opp informasjon og er en fantastisk bra kilde for folk som jobber med ansettelser. Prøv det!)

solan

(Smedheim Solan er en av landets mest ettertraktede avlshingster og hver nypp koster ca 20000 kroner i tillegg til prosenter på fremtidlige inntekter. Det er mye penger i dette her og der det er penger er det alltid full fart. Det viser Smedheim Solan saken til de grader)

Det interessante her er at Geir Gulliksen som kjøpte hesten Smedheim Solan også kommer fra Lier. Tilfeldig? Ja, kanskje, men vi her hos Oddsavisen tror ikke det. Andelseierne til hesten Smedheim Solan sendte mail og ringte DNT for å stoppe salget, men salget ble gjennomført. DNT var umulige og snakke med. Denne saken her begynner og stinke hestemøkk faktisk. Dette her handler om vennetjenester og det hele stinker av en ny mulig korrupsjonssak rundt DNTs omstridte leder Rune Gustavsen.

Geir Gulliksen

(Geir Gulliksen rir mange hester, men denne gangen tror vi han ender med en smekk over fingra)

Geir Gulliksen, sprangrytteren fra Lierskogen, som ligger et steinkast unna de gamle lokalene til Nordic Intratrade driver også innenfor en rekke forskjellige forretninger. Blant annet eiendom og kreditt finansering. Han pleier omgang med Rune Gustavsen, dog har vi ikke dokumenterte påstander på at de to pleier omgang på regulær basis, men at de kjenner hverandre er hevet over enhver tvil. Med den infoen bak øret er det ganske interessant at Rune Gustavsen som sjef i DNT ikke lyttet til andelseierne under salget av Smedheim Solan, men isteden gjennomførte salget så raskt som mulig. Det ble opplyst om at Jan Ketil Brattås, hestetyven, på ingen måte er en stabil person.

Geir Gulliksen fikk kjapt kalde føtter og hesten er nå solgt til Eirik Djuve og Odd Dvergsdal for en sum på rundt 1.5 millioner kroner, OVER BORDET.

http://www.aftenbladet.no/100Sport/travoggalopp/Kjopte-omstridt-hest-476440_1.snd

Om de har en avtale med Geir Gulliksen, Rune Gustavsen eller Jan Ketil Brattås vet vi ingenting om, hva vi vet er at denne saken STINKER HESTEMØKK. Eirik Djuve og Odd Dvergsdal er fullt klar over at de har kjøpt tyvgods her, men de er såklart ute etter å tjene penger.

Hovedpersonen selv, Jan Ketil Brattås nyter livets glade dager i Thailand og har nå giftet seg. Han kan nå bli anklagd for bigami da han fortsatt kun har status som separert i Norge.

psyk

(Vesle Pumpoy Brattås er sålangt den lykkelige vinneren av prinsen av Røros. Men vet hun selv at “bestefar” ikke er formellt skilt og at han kan bli anklagd for bigami?)

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress