Oddsavisen.com
Don't Miss

COMEON! Satser beinhardt på VM i Falun

Comeon! har vi tidligere omtalt her på Oddsavisen, blant annet i denne artikkelen hvor vi utropte dem til årets operatør i 2014. Vi liker utviklingen til selskapet også i år og spesielt på oddsproduktet har de blitt bedre det siste halve året. I en tid hvor alt handler om free spins og casinobonuser er det interessant å se at ringreven Hans Martin Nakkim, CEO i Comeon! satser bredere  produktmessig enn de fleste andre aktører som fokuser på vårt marked.

hans

(Hans Martin Nakkim til høyre satser beinhardt på odds. Comeon! sponser Liverpool og nå satses det også på Ski VM i Falun.)

Vi tok en prat med bookmaker Stian Røsvik Bjørstad, som er en veldig respektert oddsmann, som tidligere har jobbet for både Bet24 og jobbet tidligere også i tipsredaksjonen til dagbladet. Bookmakeren hadde følgende kommentar til oss i dag.

Vi satser hardt på Falun VM. Live vinnermarked og vi har satt opp limitene. Vi tror svenskene må nøye seg med falunkorv denne gangen for dette blir en Norsk gullfest! Vi har også fått med oss Vibeke Skofterud som tipsekspert! Les tipsene på denne websiden: http://promotions.comeon.com/no/falun-2015/ Lars Bystøl er makkeren til Vibeke og vil by på tips fra hoppbakken! Vi føler vi er godt forspent for denne gullfesten.
stianr
(Bookmaker Stian Røsvik Bjørstad er sikker på Norsk suksess og har allerede startet feiringen av klondyke 2015 i Falun!)

Dagens tips fra Vibeke  (Hentet fra ComeOn!)

Announcement Image

Damer sprint (klassisk):

Sprintløypa i Falun er en tøff kapasitetsløype, og derfor tror jeg ikke det blir de store overraskelsene her. Tradisjonelt gode sprintere som Katja Visnar, Ingvild Flugstad Østberg, Majken Caspersen Falla og Ida Ingemarsdotter er nesten alltid i en klassisk finale. Og får helt sikkert selskap av storfavoritten Marit Bjørgen. Selv om jeg har størst tro på Marit, tror jeg Ingvild vil gi henne kamp til døra. Hun har et tatt et nytt steg denne sesongen og er utrolig rå i hodet når det gjelder som mest.

Favoritter: Marit Bjørgen, Ingvild Flugstad Østberg og Ida Ingemarsdotter
Herrer sprint (klassisk):

Nikita Kriukov er den åpenbare favoritten. Han har både OL- og VM i gull fra tilsvarende disiplin, og er helt klart den råeste løperen i dette feltet. Jeg har imidlertid troen på at Petter Northug kan gi ham kamp. Klarer Petter seg greit gjennom de innledende heatene, har han ofte for vane å finne et ekstra gir i finalen. Ellers må vi se opp for Ola Vigen Hattestad, som virkelig er en god mesterskapsløper og Norges mestvinnende langrennsprinter. Eirik Brandsdal er som vanlig en joker.
Favoritter: Nikita Kriukov, Petter Northug, Ola Vigen Hattestad

bystøl

(Denne mannen elsker gull! Lars Bystøl er med på laget til ComeOn!)

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress