Oddsavisen.com
Don't Miss

Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) er årets medieHORE her på Oddsavisen 2014

fingeren

Fotballfrue.no, en blogg drevet av Caroline Berg Eriksen, er en blogg som lærer unge jenter hvordan de skal spise, trene og kle seg. Hun skriver daglige blogger om livet sitt, hva hun spiser, hvor mange kalorier hun brenner, før hun avslutter med å posere i klær fra dagens sponsor. Noen ganger sjanser hun også på at staten ikke skal få med seg produktplassering, og på den måten sparer hun skatt.

finger3

(Vi her på Oddsavisen synes det er kvalmt at Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) prøver å lure staten med kreativt produktplassering. At hun fikser på bilder av seg selv synes vi egentlig er greit nok. Litt synd man ikke kan retusjere virkeligheten, men pytt pytt, penga strømmer jo inn så who cares?)

lance2

(Hvis jukserne Lance Armstrong og Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) var et par, så mener vi her hos Oddsavisen at sistnevnte burde stått for all mediehåndtering i husholdningen)

Denne kvinnen vet akkurat hva hun gjør. Hun spiller på usikkerhet og spiseforstyrrelser og hver gang hun blitt tatt med handa i kakeboksen(Sorry, dårlig metafor) så gjemmer hun seg bak imaget som “stakkars liten pike”. Dette her tjener Fotballfrue grovt på, mens ofrene er en haug med jenter mellom 10 og 16 år som faktisk tror den verdenen Caroline Berg Eriksen skaper via sin blogg er virkelighet, og dermed noe de selv kan få bli en del av, bare de kjøper de rette klærne og følger diettene og treningstipsene til Fotballfrue.

finger2

(Denne lille gutten fra Ghana har nettopp begynt å lese den fantastiske bloggen til Caroline Berg Eriksen, men han tror fortsatt at ting virker for godt til å være sant. Men kritiske Ghanesere er ikke Fotballfrues hovedsegment. Lettlurte nordmenn er ingen mangelvare så det er ingen grunn til å eskpandere til utlandet med det første)

Når det viser seg at dette her faktisk ER juks, da mener vi her på Oddsavisen at dette her er en skandale på Lance Armstrong nivå. Vi føler oss rett å slett lurt, og på vegne av en rekke ungjenter som Fotballfrue aktivt har dytta over stupet og inn til et liv med fingeren i halsen, og også på vegne av deres gråhårede og blakke foreldre(Noen må jo betale for gildet med nye designerklær), så velger vi å utfordre Fotballfrue til å komme frem med en unnskyldning.

halsen

(Vi på Oddsavisen får lyst til og putte fingern i halsen når det kommer frem at Fotballfrue har retusjert bildene sine. Bildene hennes er jo grunnen til at en rekke unge jenter utvikler sykdommer knyttet til mat og depresjoner, som bulimi og anorexia. Vi synes mediene lar  Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) slippe altfor, altfor billig her)

 

lance

(Lance Armstrong er sykkelsportens svar på Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) og han brukte en litt annen mediestrategi enn å gå ut med en egen sippeblogg i romjula. Han gikk til USAs største talkshowvertinne Oprah Winfrey og angret på sine synder. Men Pressen i USA er ikke like blåøyde som sine Norske kollegaer, og Lance fikk gå sin kanossagang i flere måneder etter hans mislykkede forsøk på å kuppe mediene. Det skal bli spennende å se hvordan det går for Fotballfrue)

Her er forøvrig bloggen hun la ut andre juledag: http://carolinebergeriksen.no/2014/12/26/42175/#comments

Hvorfor legger hun dette ut andre juledag spør du deg kanskje? Vel, med tanke på at alle er i god julestemning, og enten fulle eller i ribbe-koma så finnes det vel ikke bedre tidspunkt i året på å komme med en slik “innrømmelse”. Caroline Berg Eriksen er utrolig god på å bruke mediene til egen vinning og derfor vinner hun kåringen som årets mediehore her på Oddsavisen. Vi gratulerer!

hore2

(Slapp av Fotballfrue, du kan bytte til en komfortabel stilling, du har allerede vunnet prisen som årets mediehore)

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress