Oddsavisen.com
Don't Miss

Bransjens rebell bidrar til verdensrekord og sponser Liverpool FC

Comeon_record_10

Comeon.com er den nye kometen i spillbransjen

Comeon.com kom som et friskt pust i bransjen i 2011. De har vokst fort og man ser dem overalt i sosiale medier og i reklamepausene pa tv. Comeon skiller seg veldig ut fra de mer etablerte aktørene og finner pa nye sprø ting hele tiden.

Det siste stuntet til Comeon smalt skikkelig i sikringsboksen og er garantert årets beste marketingstunt fra en nettspillaktør i Norden. Kanskje også i verden?

 

Comeon_record_1

(Gutta bak Recordrun planlegger toktet)

Som sponsor av rekordforsøket til “Recordrun” satte Comeon og tre friskuser fra Norge verdensrekord den 21 september, og Comeonlogoen poppet opp hos nettsteder i alle de fem verdensdelene!

Globetrotter Gunnar Garfors og hans to reisekompiser Tay-Yong Pak og Øyvind Djupvik klarte faktisk kunststykket å besøke 19 land innenfor 24 timer! Dette var nok til og ta rekord, og takket være Comeon og disse gutta er Norge nå verdensrekordholdere i å besøke flest mulig land på 24 timer. Vi takker!

Comeon.com hadde liveodds og liveupdates mens det pågikk og interessen var så stor at serveren gikk varm!

 

paul

(Paul Myklebust avbildet sammen med sjefen selv, Hans Martin Nakkim)

Oddsavisen vs Paul Myklebust

Oddsavisen bestemte seg  for å ta et intervju med tidligere norgesmester i Omahapoker ,Paul Myklebust, som er helt sentral i markedsføringen til Comeon. Paul Myklebust var inntil nylig sjef for giganten Betssons satsing i Norge, men valgte å gå fra Betsson for å stemple inn hos Comeon i fjor.

Paul har vært litt opptatt i det siste grunnet et enormt mediekjør, men tok seg seg tid til en liten prat i dag.

Paul, du var jo tidligere sjef for Betsson i Norge.Er du glad for at du tok jobben hos comeon eller savner du Betsson?

Jeg er veldig glad for at jeg tok jobben i ComeOn. Comeon! er et fantastisk selskap og er bygd opp av folk som er inovative og opptatt av våre kunder. Sterk generell vekst og tilvekst av whitelabels  er også en oppside så klart. Jeg vil ikke si at jeg savner Betsson, men jeg savner så klart noen av de nærmeste vennene som jeg hadde der, men de møter jeg jo fra tid til annen uansett, så det går veldig greit.

Hvor mange nordmenn har konto hos comeon og andre spillsider i konsernet deres?
Vi passerte 60 000 for noen mnd siden.
Hva synes dere i comeon om at regjeringen har bedt om en konsekvensutredning for å sprenge monopolet?
Det tar vi til etterretning, og ser frem til en lisensordning.
Hvordan fant dere på å sponse “recordrun”?

Gunnar Garfors, globetrotter og utgiver om boken “198” sendte meg en mail og fortalte i korte trekk om at de ville for andre gang prøve å sette verdensrekord i flest besøkte land på 24 timer. Når de forsøkte tidligere i år klarte de “kun” tangering på 17 land, men såg muligheter til å ta denne rekorden alene etter blant annet mistet et fly første gangen, samt litt dårlig planlegging av reiserute. Jeg synes dette var et veldig interessant prosjekt å være en del av. For det første så ligger det litt i navnet vårt på en måte å gjøre sånne ting, “ComeOn, dette klarer du/dere!” eller “ComeOn, dine drømmer kan bli virklighet”, det ligger i vårt DNA på en måte. For det andre så er det en bra måte å skille seg ut fra massen på og tilby odds på noe som ingen andre har.

Oddsavisen la blant annet merke til at dere var nevnt i Huffington Post?

Ja, den internasjonale medie oppmerksomheten ble enorm!
Dere hadde liveodds på dette, hvordan var interessen blant for og spille på Recordrun blant spillerne?
Interessen var der, kanskje ikke like stor som for en fotballkamp, men folk tittet innom fra hele verden, kanskje mest for å se hvordan det lå an. Vi gikk og på en smell når flere spillere forstod bedre enn vårt live-team at gutta var på vei til Nederland, men slikt skjer.
Var dere hele tiden sikre på at gutta ville klare og sette verdensrekord?
Ja, vi var langt ifra sikre. Oddsen var 1,72 på at de skulle klare det. Det går mest på at sjansen for alt fra punktering, problemer ved grenseoverganger og sjansen for å miste et fly er absolutt til stede.
Fortell litt om satsingen deres på Premier League, hvorfor har dere så høye odds der?
Premier League er fokusområde for oss av to grunner. Folk er glad i Premier League, og vi sponser Premier League klubben Liverpool FC.
Hva synes norske spillere om at dere er markedsledende på premier league?
De synes jo at det er topp!
Oddsavisen har også sett at dere har lansert en ny tippekupong som er helt gratis. Alt man trenger er og sette et lite spill hos Comeon så kan man vinne storgevinsten helt uten innsats. Kan du fortelle oss litt mer om “HUB-kupongen”?
Vi har veldig gode tilbakemeldinger på vår nye “Tippekupong”, det vi kaller HUB – kupongen. Om ikke noen av våre kunder får 10 rette vil jackpott summen gå videre til neste uke. Forrige uke var det en heldig svensk kunde som stakk av med hele potten på 130 000 kr alene!
Har dere planer om å bli best i bransjen på mer enn Premier League?
Vi er fortsatt et lite tog som tar på seg stadig flere vogner underveis, vi får se hva som skjer. Selvsagt så er målet absolutt verdensherredømme, men en vogn om gangen.
Hvorfor skal spillere velge å hoppe på “Comeon toget”?
Fordi vi spiller på lag med kundene våre og gir tilbake til dem.
Andre bookmakere som satser i Norge blir kjedeligere og kjedeligere for hver dag som går, er det en strategi fra deres side og være litt crazy?
Det er ikke nødvendigvis en strategi, men vi vil jo vise oss frem, teste oss ut og prøve nye ting når det passer.
Det har dere gjort til gangs den siste tiden!Har dere flere kule stunts i pipelinen?
Det kommer nok noen Liverpool FC relaterte stunts fremover!
Kan du utdype litt?
Når det gjelder selve avtalen med Liverpool, så er det en 2 års avtale hvor vi får tilgang på Liverpool spillere for å gjøre 3 reklamefilmer med de. I tillegg så har vi ca 1000 billetter som skal deles ut til våre kunder over 2 sesonger. Når det gjelder billettene så ser vi først og fremst på de som en unik mulighet til å gi opplevelser og minner tilbake til våre kunder. I tillegg til nevnte over så har vi noen andre godbiter i avtalen som jeg ikke kan avsløre her og nå :)
IMG_3410
( Mari Lunde avbildet foran Liverpools “skyline” )
Vi har ogsa hørt at dere har en egen Comeon ambassadør i Liverpool?
Stemmer det, Mari Lunde heter hun.
Hva er hennes oppgaver?
Mari er der som holder kontakten med våre kunder etter de har vunnet billetter eller tur til Liverpool. Hun tar imot de på Anfiled, deler ut billetter og svarer på eventuelle spørmål som de har. I løpet av sesongen vil hun også være ansvarlig for å arrangere middager og annet moro for våre kunder. Hun vil også være skribent for vår “Stories from Liverpool” blogg når denne er oppe å går om kort tid. Mari har bodd 3 år i Liverpool hvor hun tok en bachelor i creative writing. Hun er nå tilbake i Liverpool for å ta Master i markedsføring, etter 1 år i Norge.
Da vet vi at man er i gode hender om man vinner en tur til Liverpool!
Vi takker Paul Myklebust for intervjuet.  Registrer deg pa www.comeon.com om du vil spille hos de greie folka fra Comeon!

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress