Oddsavisen.com
Don't Miss

BITCOIN har egen minibank i Las Vegas – Slik lurer du skattefuten på årets Vegastur!

 

skatt2

For mange norske pokerspillere har det vært problematisk med pokerreiser til USA etter Black Friday i 2011, hvor alle pokersidene ble sperret. Før det kunne man kjøpe og selge nettdollar i Vegas og på den måten slippe å flippe å fortolle cashgame gevinstene sine når man kom hjem. I tillegg til at det er risky med skattefut så er det også en ekstra risiko å reise med masse kontanter. Men nå har det åpnet seg en ny mulighet som gjør logistikken mye mindre komplisert.

bitcoin

(Hotel D Las Vegas. Her kan man betale med bitcoins i tillegg til å skjule vegasgevinstene. Norske grindere vil legge sin elsk på dette hotellet i løpet av de neste årene tror Oddsavisen)

På Hotel D og Golden Gate er det nemlig nå satt opp Bitcoin ATM hvor man kan kjøpe dollar for bitcoin, eller kjøpe bitcoin for dollar. Dette gjør at hvis man ender opp med for mange kontanter så kan man kjøpe bitcoins for pengene og feks sette dem over til Neteller.  Dette er ekstremt gode nyheter for oss som kommer fra det norske skatte og avgifts diktaturet. Her er det nemlig enkelt å skjule gevinstene for skattemyndighetene.

Vi har tidligere skrevet om at Bjørn Kjos og Norwegian har satt opp billige reiser til Las Vegas: Fly til Las Vegas for 4000 NOK

Hvis man shopper på nett kan man finne veldig fordelaktige billettpriser på hoteller i Vegas. Dette betyr at man nå faktisk kan reise til Las Vegas å grinde i 2 uker for under 10000 kroner Nok fly/hotell inkludert.  Problemet er som vanlig skattefuten, men han kan du altså nå finte ut i pølsebua om du setter seg inn i hvordan Bitcoins fungerer!skatt

 

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress