Oddsavisen.com
Don't Miss

Årets Fantasy Football side i 2014 er WOOFBET.COM

2014 er snart historie og det er tid for å oppsummere året som har gått. En bransje som er i rivende utvikling i Norden er fantasy football, og spilleformen som hele USA har trykket til hjertet har nå taxet frem til rullebanen også i Norge. Vi regner med at det blir take off i 2015 og da er det veldig interessant at vi har et norskeid selskap, atpåtil med egenprodusert software, med i matchen!

fjellby

(Bjørn Fjellby er mannen som hadde en ide og som fikk med seg et bra team. Dette teamet er i dag Woofbet. Sky is the limit for dette selskapet)

Selskapet vi snakker om er selvsagt Woofbet.com som vi tidligere har omtalt i denne artikkelen

Woofbet.com har også blitt omtalt i andre medier blant annet her http://www.vest24.no/nyheter/article7725842.ece

Gjengen bak Woofbet har lagd softwaren helt fra scratch og spillet fungerer utmerket. Nytt for dagen er at de nå i tillegg har fått en avtale med visa slik at man kan sette inn penger med visakort. Dette gjør det mulig for Woofbet og få kunder også utenfor den indre sirkelen av hardbarka nettspillere.

woof3

(Småbarnsfar og dataingeniør Andreas Sundal (til venstre) er mannen som har klart å lage kanskje verdens beste fantasy sports software, og det på kun et års tid. Nå får selskapet hvor han er helt sentral prisen som årets fantasy football side her hos Oddsavisen. Vi håper dette kan være iallefall et lite plaster på såret etter at Brann rykket ned tidligere i høst. De rødsvarte fra byen mellom de syv fjell spilte ingen fantasifotball i år for å si det mildt. Til høyre har vi Marius Arnesen som har jobbet internasjonalt i oljebransjen i en årrekke, og som nå tar med seg mye business kompetanse inn i bergensselskapet)

Woofbet er nå igang med å hente inn kapital så de kan gå igang med knallhard promotering av produktet og vi her på Oddsavisen mener at dette kanskje er den aller mest interessante investeringen innenfor hele gamblingsektoren i norden da gutta har begynt i rett ende. Det og sitte på sin egen teknologi er alfa omega i online gaming det viser all historikk. Fantasy football har et enormt uforløst potensiale i hele Europa og når det kommer til software er Woofbet markedsledende.

Woofbet har en rekke pokerpersonligheter med på investorsiden. Blant annet Jan Olav Sjåvik, Gunnar Østebrød og friskusen fra Sunndalsøra, Rune Nikolaisen.

rune44

(Avholdsmann Rune Nikolaisen, her avbildet i Barcelona, er en av Norges beste pokerspillere. Nå har han valgt og kjøre et grovt pottbet på Woofbet. Golli som han kalles har nese for forretninger og han er en av flere kjente pokerprofiler som har deiga inn på Woofbet)

sjåvik

(Pokalgrossist og kanskje Norges aller mest respekterte live turneringsspiller, Jan Olav Sjåvik, var også tidlig inne på eiersiden i Woofbet. Nå håper den evigunge spillentusiasten at Woofbet skal gi klingende mynt i spillekassa)

For de av dere som er intereserte i å investere i Woofbet så begynner det å bli dårlig tid. Oddsavisen kan ikke annet enn og anbefale alle venner og kjente i spillmiljøet om å kjenne sin besøkelsestid. Denne gjengen har gjort rette veivalg, har en unik inhouse software og har alt som skal til for å lykkes, i et marked som kommer til å gå til himmels de neste årene.

woof1

(Produktet er kanonbra og det å spille fantasy på lørdagene slår tippekupongen og langoddsspill ned i støvla. Dette er action og spenning av en annen verden. Flere og flere deler denne oppfatningen så det skal ikke mye til for at Woofbet skal bli et skikkelig teknologieventyr)

Oddsavisen gratulerer Woofbet.com som årets fantasy football side og årets nykommer i online gambling. Vi tror denne guttedrømmen kan vokse inn i himmelen. De har alle parameter seg og et meget bra team. I tillegg har de investorer med på laget som senere kan brukes aktivt i markedsføring. Vi tror på et fantastisk 2015 for Woofbet og hele fantasy football sektoren.

2015

 

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress