Oddsavisen.com
Don't Miss

Andreas Høivold lanserer 1stspade.com etter flere år med systematisk jobbing

andreas

Andreas Høivold er en av landets mest populære pokerspillere, og den eneste nordmannen som har  spilt på “High Stakes Poker”, det mest populære tv programmet i pokerens historie, hvor de aller beste pokerspillerne verden har sett spilte cashgame om astronomiske summer. Han vant EPT Dortmund i 2007 og har de siste årene bodd i Las Vegas. Men for noen år siden valgte Andreas å gå all in på et businessprosjekt. Prosjektet heter 1stspade.com og har vært online i en drøy uke. Sjekk linken for mer informasjon: www.1stspade.com

(Andreas Høivold på high stakes poker. Han røyk denne potten, men viste iallefall at han ikke er skvetten)

(2007 Dortmund. Vinneren av main event, Andreas Høivold)

Andreas vi intervjuet deg tidligere i år og da fortalte du at du hadde en side på gang. Nå har den launchet på domenet http://1stspade.com/ var det du som fant på navnet?

Det var det, ja. For å være helt ærlig så hadde jeg kunne tenkt meg et annet navn, men å finne bra domener uten å gi bort hele garderoben er vanskelig i disse tider.
Hva er ideen bak  1stspade.com i korte trekk?
Det skal være en miks av sosiale medier og alt mulig av informasjon om poker. Alle som vil skal kunne registrere seg og alle skal kunne tjene penger på å gjøre det gjennom affiliates eller andre annonseinntekter. Det er forsatt mye som er under utbedring, men du kan allerede nå få affiliate avtaler til å ha på profilen din om du er Phil Ivey eller bare en helt ukjent pokerglad person. 
Pokerpages.com ble kjøpt av fulltiltpoker. De har nå radert bort hele siden. Vi regner med at det passer deg midt i blinken?
Det er faktisk ikke noe greit. Pokerpages.com skapte en fin balanse på sider om poker, og vi hadde også linket alle de som har profiler hos oss opp mot Pokerpages sine mikrosider. Så vi taper innhold uten at det gir oss noen særlig fordel. 
sex
(Andreas Høivold er for tiden singel, men her får han iallefall pusset litt på snabelen i India)
Du var tidligere norges største tegneseriesamler. Evnen til metodikk og analyse har du til de grader vist  at du har. Det overrrasker oss at du også er kreativ, da kombinasjonen er rimelig sjelden. Når bestemte du deg for å satse på dette prosjektet for fullt?
Det er litt vanskelig å si akkurat når jeg bestemte meg for å satse. Jeg har hatt tankene i hodet i mange år, men å satse for fullt bestemte jeg meg ikke for før for et par år siden. 
Hva har det kostet i kroner og timer?
Milliioner og tusentall. I flertall for begge poster
Du fortalte oss under NM uken at du var for sliten til å spille, men du spilte fordet, uten at det gikk særlig bra. Hva skal du gjøre for å få tilbake energien nå som du skal gjøre  comeback som pokerspiller?
Først og fremst så må jeg være uthvilt. De siste ukene før NM jobbet jeg rett og slett for mye. Siste uka i Norge skulle være ferie, men ble i stedet til over 100 timer med jobbing. For å spille optimalt så må man være i ok form i alle fall. Så hvile er faktisk viktigst for meg. Og så må jeg nok få siden litt mer opp å gå før jeg kan spille bra. Nå er det for mange baller i luften – faktisk så mange at jeg sliter med å se kortene når jeg spiller
snø
(Dette bildet er ikke tatt i India! Andreas var en snartur innom gamlelandet før han dro til Malta og her er resultatet)
Hva er dine mål som pokerspiller?
Å komme tilbake som en toppspiller. Å spille med de beste og føle at jeg er litt bedre enn dem. Da kommer resultatene etter hvert.
Du bor for tiden i en koffert og pendler mellom Malta og India. Kan du fortelle oss litt mer om det nordiske miljøet på Malta?
Jeg kjenner det ikke alt for godt for å være ærlig. Men de jeg har møtt har vært veldig bra folk. De aller fleste er jo i online gambling-/pokerindustrien på et eller annet vis, så det blir jo mye fagprat. Men jeg har også møtt et par andre svært hyggelige nordmenn her som jeg ser frem til å treffe igjen, ikke minst Lasse Iversen som ble introdusert til meg av Allan Aasterud. Jeg regner med å se mer til begge to her nede :)   
allan
(Allan Aasterud (venstre) og Lasse Iversen (midten) avbildet med Allans livrett på idylliske Malta. Vi registerer at det sitter en linselus til på bildet, men vi har ikke lært oss å redigere enda så vi gir villig bort 15 minutes off fame)
Til sist. Fortell oss hvem som bør åpne konto på 1stspade og hvorfor!
Alle som en bør åpne konto! Grunner i raske trekk: Alle skal kunne tjene penger der. Alle skal kunne promotere seg selv eller sitt/sine selskap (Vi er veldig fleksible for hva folk kan ha på sine sider så lenge det ikke promoterer rene konkurrenter med vår side). Og veldig snart vil det komme ting som pokerspillere har trengt i alle tider som jeg ikke tør si så mye mer om da noen andre helt sikkert vil prøve å stjele ideen/ideene mine. Og hvis du snur litt på det: Det finner ikke én eneste grunn til å IKKE signe opp – og ikke minst: Det er helt gratis!
Andreas Høivold vi takker for oppmerksomheten
Som alltid bare hyggelig :)
tegneserie
(Oddsavisen ønsker en av landets mest interessante mennesker, og tidligere tegneseriesamler, Andres Høivold lykke til på ferden. Lite ville glede oss mer enn om dette selskapet ble en stor suksess!)

Comments

comments

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress